Se spală bine creveții, se pun la fiert în apa prefiartă pentru o perioadă scurtă, până capată culoarea roz.
După ce s-au fiert, curățați coaja ( decorticați)
Pune în cratiță unt, ulei la încins. Ulterior adaugă usturoiul, ardeiul, lasă-le să se călească și adaugă creveții, sare și piper. amestecă de câteva ori în timp ce se călesc.
Adaugă roșia tăiată mărunt amestecând ușor până se înmoaie. Ia de pe foc compoziția și așeaza-o în farfurie. Compoziția se servește caldă.
Se amestecă smântîna cu usturoiul pisat și pâinea sfărâmată ( eu am dat-o prin blender) alaturi de sare, piper și lămâie.
Ingrediente
Indicații
Se spală bine creveții, se pun la fiert în apa prefiartă pentru o perioadă scurtă, până capată culoarea roz.
După ce s-au fiert, curățați coaja ( decorticați)
Pune în cratiță unt, ulei la încins. Ulterior adaugă usturoiul, ardeiul, lasă-le să se călească și adaugă creveții, sare și piper. amestecă de câteva ori în timp ce se călesc.
Adaugă roșia tăiată mărunt amestecând ușor până se înmoaie. Ia de pe foc compoziția și așeaza-o în farfurie. Compoziția se servește caldă.
Se amestecă smântîna cu usturoiul pisat și pâinea sfărâmată ( eu am dat-o prin blender) alaturi de sare, piper și lămâie.
Esti o comoară,Diana!
multumesc