Interpret / Traducător Limba Română – Turcă sau Limba Română – Engleză

Urmează să vizitați Turcia din diferite motive?
 
Sunteți în căutarea unui interpret de limba turcă pentru un consult medical, o întâlnire de afaceri, un congres sau un work-shop?
 
Aveți nevoie de un translator de limba turcă care să poata asigura comunicarea dintre dvs. și partenerul din Turcia (spitale, companii)?
 
Ofer servicii de interpretare limba turcă-română și limba turcă-engleză.

În funcție de amploarea evenimentului pe care îl organizați, puteți alege dintre următoarele tipuri de interpretare:

  • Interpretariat simultan – acest serviciu va fi oferit când este necesară transmiterea informației simultan mai multor participanți la un anumit eveniment. Mesajul va fi transmis aproape în același timp cu cel al vorbitorului prin intermediul aparaturii tehnice. Totodată această formă de interpretariat este cel mai des folosită fiindcă vă permite să economisiți timp.
  • Interpretariat consecutiv – această formă de interpretare este solicitată, de regulă, în conferințe ce au un număr redus de participanți. Interlocutorul adresează câteva fraze, după care permite interpretului să transmită mesajul tradus. Interpretarea consecutivă se poate desfășura fie la sediul clientului, fie în oricare altă locație indicată de acesta.
  • Interpretare prin telefon – este un serviciu esențial pentru comunicarea dumneavoastră cu clienții și partenerii din străinătate.
 
Pentru detalii:
📧 mail: contact@lapasinistanbul.ro
📲 whatssapp: +905322518889
Ai nevoie de ajutor? Scrie-i Dianei acum!