Tur Balon Pamukkale

Ai vrea să vezi frumusețea unică a Pamukkale din cel mai frumos loc, adică din cer? Dacă răspunsul dvs. este „Da”, vă invităm la o călătorie spre cer .

În timp ce frumusețea unică, natura și structurile Pamukkale rămân ca niște miniaturi sub picioarele tale, te angajezi într-o călătorie de basm. Vă recomandăm cu tărie să vă luați locul în această călătorie, care este chiar interesant de văzut.

Turul cu balonul oferă o experiență de neuitat oaspeților săi. Urmărirea legendarei frumuseți din Pamukkale, care este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face turul cu balonul, în timp ce plutești în alte baloane colorate din cer, îți promite amintiri de neuitat când te întorci din vacanță.

Este foarte sigur pentru toți oaspeții noștri care au peste 12 ani și nu au probleme de sănătate și pot participa cu ușurință la acest tur.

Toată întreținerea baloanelor noastre se face de către echipele noastre profesionale tehnice înainte de fiecare zbor. Pilotul balonului nostru este o persoană profesionistă și cu experiență care a primit instruire pe acest subiect. Din acest motiv, puteți face parte din această experiență unică, cu liniște sufletească.

Dacă doriți să faceți parte din această experiență de neuitat cu zborurile noastre, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați.

Dar înainte de aceasta, probabil că doriți să aflați mai multe detalii despre itinerariul nostru de turism. Din acest motiv, am împărtășit toate detaliile necesare pentru dvs. în continuarea articolului nostru. Vă dorim o lectură plăcută. PREȚ 80 eur/ persoană

  • Urcăm până la 1000 de metri înălțime 
  • Bucurați-vă de cer într-un balon de lux sigur și confortabil
  • Alunecați peste travertine cu baloane cu aer cald
  • Faceți fotografii și adaugați una nouă în amintirile voastre
  • Oportunitate de a viziona Pamukkale din cer
  • Asigurare
  • Transfer hotel-balon-hotel
  • Certificat de participare
  • Șampanie

După plimbarea cu balonul, care durează între 45 de minute și 1 oră, pilotul nostru va stabili un loc potrivit pentru aterizare. Nu aterizăm în același loc. Pentru aceasta, luăm măsuri pentru a ateriza în zona corespunzătoare convenită cu colegii noștri de mai jos.

Ați putea crede că balonul uriaș ar putea ateriza puțin greu, dar cu siguranță nu este adevărat. Împreună cu piloții noștri profesioniști, aterizăm ca o pană. Apoi ne luăm la revedere de la dvs. și vă trimitem la vehiculele noastre pentru transferurile dvs. la hotelurile dvs. Odată cu sosirea la hoteluri, programul nostru de turneu se încheie cu succes.

Ai nevoie de ajutor? Scrie-i Dianei acum!