Implant dentar în Turcia. Avantaje

Implantul dentar este o rădăcină artificială, realizată din titan pur, care este introdusă în osul mandibular sau maxilar și care se integrează complet în structura osoasă proprie,înlocuind cu succes dintele lipsă, fără a afecta alți dinți.

Indiferent dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți, implantul dentar este cea mai bună soluție – este un tratament minimum invaziv, fără durere sau disconfort, cu vindecare rapidă, care redă aspectul estetic și funcționalitatea dintelui sau dinților pierduți în cel mai scurt timp.

Implantul dentar poate înlocui un singur dinte sau poate fi o bază pentru crearea unei punți sau a unei proteze dentare, putându-se astfel reconstrui mandibula sau maxilarul.

Folosim doar implanturi dentare cu renume mondial, dovedite clinic a fi de cea mai bună calitate. Acestea asigură atât succesul intervenției, cât și longevitatea rezultatelor tratamentului. Atunci când vorbim despre sănătate, este important să alegem calitatea. În caz contrar, în timp pot apărea diverse complicații și costuri suplimentare.

 

În funcție de recomandările medicului specialist, se va alege cel mai bun tip de implant dentar,  care să fie potrivit cu situația clinică a pacientului.

Sistemul medical din Turcia este unul de top, recunosc şi apreciat la nivel mondial, motiv pentru care ţara aşezată pe două continente este o destinaţie atractivă nu numai pentru turiştii care vor să petreacă vacanţe de vis, ci şi pentru persoanele care au nevoie de anumite tratamente ori operaţii sau intervenţii medicale.

În ultima vreme, sunt din ce în ce mai mulţi cei care aleg clinici din Turcia pentru implant dentar, iar unul dintre motive este calitatea superioară a implanturilor, asta pe lângă grija şi respectul faţa de pacient. Calitatea îngrijirilor dentare este de clasă mondială, cu mulți profesioniști stomatologi de top.

Cât costă un implant dentar în Turcia

Preţurile rezonabile raportând la calitatea primită reprezintă un alt motiv pentru care Turcia poate fi o alegere bună pentru implant dentar. Preţurile pot varia de la clinică la clinică şi în funcţie de tipul implantului, complexitate etc.

Vacanţă în Turcia

Trebuie să priviţi lucrurile şi dintr-un alt unghi. Dacă alegeţi o clinică din Turcia pentru un implant dentar, vă puteţi bucura şi de o mini vacanţă frumoasă sau chiar prelungită. Este o ţară formidabilă indiferent de anotimp, cu o climă prietenoasă şi peisaje mirifice, şi ar fi păcat să nu vizitaţi câteva obiective turistice, să luaţi contact cu una dintre cele mai interesante culturi din lume sau măcar să priviţi marea.

Pentru informații si consultatie completați formularul de mai jos.

     

    Ai nevoie de ajutor? Scrie-i Dianei acum!