Istanbul Akvaryum | Acvariul cel mai mare din partea europeană | Aqua Florya Mall

Sunteți gata să călătoriți pe un traseu format din un total de 17 teme și o pădure tropicală care se întinde de la Marea Neagră la Pacific urmând un traseu geografic?

Caracteristicile culturale, geografice, istorice și arhitecturale ale zonei, elementele decorative adecvate, jocurile interactive, filmele și grafica vizuală care oferă informații detaliate despre zonă sunt incluse în tematica zonelor. Sistemele de sunet și iluminare ale zonelor au fost, de asemenea, amenajate în conformitate cu această temă.

Știați despre creaturile acvariului din Istanbul?

-Piranha cu burtă roșie din acvariul din Istanbul călătoresc în turme și vânează, pot detecta mirosul unei picături de sânge în apă de la 2 kilometri distanță.

-Rechinul Lemon, care trăiește în rezervorul principal, este cea mai mare creatură din acvariu … Rechinii Lemon, care au o durată medie de viață de 25 de ani, nu se odihnesc și nici nu dorm în acest timp. Pentru că pe măsură ce aceste creaturi înoată, branhiile lor pot trece oxigenul din apă către corpurile lor, atunci când se opresc, branhiile lor nu pot îndeplini această funcție și își pierd viața fără oxigen.
-Sturionul rus, pe care îl puteți vedea în zona Mării Negre din acvariul din Istanbul, este una dintre speciile rare de pești care au supraviețuit de la dinozauri și este renumit pentru caviarul său negru. Scheletul sturionilor ruși este format din os și cartilaj, au solzi ososi.
-Puteți vedea, de asemenea, pești clovn, unul dintre peștii rari care pot trăi în interiorul anemonelor, care sunt creaturi marine otrăvitoare, în acvariul din Istanbul. Otrava secretată de anemonele care otrăvesc și inhalează cu substanța toxică pe care o secretă atunci când orice pește îl atinge nu poate trece prin pielea numai peștilor clovni din lume.
-Grupele pe care le puteți vedea în acvariul din Istanbul își schimbă de obicei sexul, pot fi bărbați sau femei în anumite perioade ale vieții lor.
-Pinguinii Gentoo, pe care îi puteți vedea în habitatul lor natural la Acvariul din Istanbul, pot sta sub apă timp de șapte minute.

Nu ratați ocazia de a vizita acvariul din Istanbul, care este singurul loc în care puteți vedea periculoasa anaconda de 2,5 metri, care se numără printre cele mai periculoase creaturi din lume, faimoșii rechini, stingrays, piranha și multe alte creaturi de mare și uscat pe care le cunoaștem din filmele de groază!

Veți vizita și explora acest acvariu tematic, care vă va prezenta zeci de mii de creaturi terestre și marine despre care nici nu știați că există.

Ce vă așteaptă la acvariul din Istanbul?

O pădure tropicală amazoniană …
Această secțiune, care face acvariul foarte special, te face să te simți ca în pădurea tropicală amazoniană. Temperatura, umiditatea, diferitele tipuri de creaturi pe care le vedeți în jur, broaștele colorate, mici, dar la fel de otrăvitoare, caimanii pitici, care sunt cele mai mici specii de crocodili din lume, sunt genul care va face să trăiască atmosfera Amazonului. Deoarece toate plantele din Amazon provin din Costa Rica, nu veți uita niciodată natura de acolo!

Scufundări cu rechini
În Aquariumul Istanbul, unde este posibil să te scufunzi cu rechini  în rezervorul principal cu o capacitate de apă de 4.000 de metri cubi și în care trăiesc 5 mii de creaturi.

La categoria bilete, nu vă pot spune exact prețul deoarece, eu fiind localnic cu documente de cetățenie turcă, beneficiez de alte prețuri. Insă vă las link-ul cu bilete online, pe care vi-l recomand, pentru a evita sta la cozi inutile ( este destul de aglomerat, plin de turiști) https://www.istanbulakvaryum.com/tr/online-bilet

AQUA FLORYA SHOPPING AND LIFE CENTER

Cea mai mare atracție a centrului comercial Aqua Florya, care aduce distracție și plăcere la cumpărături, este că acesta conține acvariul Istanbul, cel mai mare acvariu tematic din lume deschis în iunie 2011.

În plus, cafenelele și restaurantele sale care oferă gusturi delicioase din diferite bucătării clienților săi și diferitele evenimente pe care le va găzdui în amfiteatrul său mare se numără printre trăsăturile sale distinctive.

Parcare interioară, amfiteatru deschis cu o capacitate de 900 de locuri, 11 cinematografe cu o capacitate de 1280 de persoane, peisaj și zone de mers pe jos de 52.000 m2, zone de expoziție și zone culturale, un pătrat mare de 13.000 m2, Piață deschisă în Istanbul Florya și își servește vizitatorii cu o gamă largă de mărci.

Îl puteți vizita între orele 10:00 și 22:00, 7 zile pe săptămână, cu priveliștea și atmosfera sa încântătoare, care vă vor face să vă simțiți speciali. http://www.aquaflorya.com

PLAZA CROWNE  PENTRU O CAZARE COMODĂ ȘI REUNIUNI DE SUCCES

Crowne Plaza Istanbul – Florya oferă o oportunitate unică de cazare și întâlnire, cu o înțelegere a serviciilor care nu cunoaște limite, în raport cu vederea panoramică a Mării Marmara. Aeroportul Atatürk și cel mai mare centru de congrese din Europa sunt la 7 km de CNR Expo Fair Centre.

Printre serviciile oferite se numără un serviciu gratuit de transfer la Aeroportul Ataturk și centrul orașului. Piscina în aer liber cu vedere la mare și centrul Health Club & SPA cu piscină interioară, precum și restaurantele cu terasă și zonele de bar, își întâmpină oaspeții cu o vedere uluitoare la Marea Marmara.

Dacă doriți, vă puteți bucura de zonele de mers pe jos de la malul mării la prima lumină a dimineții sau la apus. Puteți ajunge la frumusețile istorice ale peninsulei în 30 de minute, puteți petrece o zi frumoasă la cel mai mare acvariu tematic din lume Aquarium Istanbul și la centrul comercial de înaltă calitate Aqua Florya Shopping Center, care se află la 3 minute de mers pe jos.

Ai nevoie de ajutor? Scrie-i Dianei acum!