Oferte

Paraglading în Pamukkale

O experiență uimitoare pentru iubitorii de aventură și adrenalină din Pamukkale. Parapanta în Pamukkale este una dintre cele mai bune experiențe pentru iubitorii de sporturi de aventură. Parapanta în Pamukkale este sigură, veselă și de neuitat.

Parapanta în Pamukkale este operată cu un expert, sigur și confortabil. Vă oferim o experiență de  de o viață, așa cum mulți alți oameni speră visul să devină realitate. Imaginați-vă, așezat confortabil, alunecând deasupra lumii albe din Pamukkale și bucurându-vă de priveliștea magnifică.

Zborul va dura aproximativ 35 de minute.

Zborurile se pot face de la 8.00 până la 18.00 pm.

Parapanta în Pamukkale este disponibilă în fiecare zi, pe tot parcursul anului.

Prețul este de 50 eur/persoană și include:

 • asigurare
 • transfer hotel și retur

Pentru informații  completază formularul de mai jos.

   

  Tur Balon Pamukkale

  Ai vrea să vezi frumusețea unică a Pamukkale din cel mai frumos loc, adică din cer? Dacă răspunsul dvs. este „Da”, vă invităm la o călătorie spre cer .

  În timp ce frumusețea unică, natura și structurile Pamukkale rămân ca niște miniaturi sub picioarele tale, te angajezi într-o călătorie de basm. Vă recomandăm cu tărie să vă luați locul în această călătorie, care este chiar interesant de văzut.

  Turul cu balonul oferă o experiență de neuitat oaspeților săi. Urmărirea legendarei frumuseți din Pamukkale, care este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face turul cu balonul, în timp ce plutești în alte baloane colorate din cer, îți promite amintiri de neuitat când te întorci din vacanță.

  Este foarte sigur pentru toți oaspeții noștri care au peste 12 ani și nu au probleme de sănătate și pot participa cu ușurință la acest tur.

  Toată întreținerea baloanelor noastre se face de către echipele noastre profesionale tehnice înainte de fiecare zbor. Pilotul balonului nostru este o persoană profesionistă și cu experiență care a primit instruire pe acest subiect. Din acest motiv, puteți face parte din această experiență unică, cu liniște sufletească.

  Dacă doriți să faceți parte din această experiență de neuitat cu zborurile noastre, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați.

  Dar înainte de aceasta, probabil că doriți să aflați mai multe detalii despre itinerariul nostru de turism. Din acest motiv, am împărtășit toate detaliile necesare pentru dvs. în continuarea articolului nostru. Vă dorim o lectură plăcută. PREȚ 80 eur/ persoană

  • Urcăm până la 1000 de metri înălțime 
  • Bucurați-vă de cer într-un balon de lux sigur și confortabil
  • Alunecați peste travertine cu baloane cu aer cald
  • Faceți fotografii și adaugați una nouă în amintirile voastre
  • Oportunitate de a viziona Pamukkale din cer
  • Asigurare
  • Transfer hotel-balon-hotel
  • Certificat de participare
  • Șampanie

  După plimbarea cu balonul, care durează între 45 de minute și 1 oră, pilotul nostru va stabili un loc potrivit pentru aterizare. Nu aterizăm în același loc. Pentru aceasta, luăm măsuri pentru a ateriza în zona corespunzătoare convenită cu colegii noștri de mai jos.

  Ați putea crede că balonul uriaș ar putea ateriza puțin greu, dar cu siguranță nu este adevărat. Împreună cu piloții noștri profesioniști, aterizăm ca o pană. Apoi ne luăm la revedere de la dvs. și vă trimitem la vehiculele noastre pentru transferurile dvs. la hotelurile dvs. Odată cu sosirea la hoteluri, programul nostru de turneu se încheie cu succes.

  Cerere în căsătorie pe Bosfor

  Cea mai frumoasă nuntă românească începe de obicei cu o logodnă de vis. Iar o logodnă de vis are la bază o cerere în căsatorie memorabilă. Timpurile romantice în care curajosii cavaleri își cereau în căsătorie domnițele punând genunchiul în pământ au trecut, ceea ce nu înseamnă însă că momentul în care un barbat și o femeie se logodesc este astăzi lipsit de emoții și extaz.

   In general, femeile vor romantism, dar romantismul actual include tehnologie, îndrăzneală și idei inedite, ceea ce nu afectează deloc farmecul unei cereri în căsătorie.

  Îți propun un mod inedit de cerere în căsătorie pe un iacht luxos navigănd pe Bosfor, un loc feeric încărcat de romantism. Va fi un moment unic și memorabil pentru tot restul vieții.

  Te pot ajuta cu organizarea evenimentului până la ultimul detaliu. Iată lista de prețuri și servicii:

  • închiriere iacht 3 ore – 550 eur
  • cină – 45 eur/pers
  • decorațiuni – 80 eur
  • laser pod Bosfor – 170 eur

  Cina, la alegere poate fi bazată pe carne sau pește:

  1. meniu carne – starter: iaurt cu castraveți, mix de legume prăjite cu sos de roșii si iaurt, salata de vinete, salată de roșii cu nuci și sos de rodii,salată, cig kofte

  – aperitiv cald : lahmacun, semsek (pide)

  – kebap vită

  – kebap oaie

  – frigărui de pui

  – aripioare de pui

  *toate asezonate cu garnituri

  – desert: dovleac cu înghețată și susan

  2. meniu pește:  – starter – meze : acili ezme, atom, salată vinete cu roșii, salată de morcovi, șakșuka, girit ezme

  – aperitiv cald : borek cu pastramă

  – biban de mare la grătar asezonat cu ceapă, salată, morcov și lămâie

  – salată asezonată

  – platou de fructe

  – baklava

  *Ambele meniuri includ băuturi răcoritoare

  *Alcoolul este extra

  Pentru informatii  completază formularul de mai jos.

   Turkish Night Show în Cappadocia
   Experimentează cel mai faimos spectacol tradițional turcesc din inima  frumoasei Cappadocia. Este un loc perfect, cu o capacitate de 400 persoane, care le permite oamenilor să se relaxeze și să se bucure noaptea într-un mediu confortabil, dar elegant, însoțit de mese delicioase și o varietate impresionantă de vinuri de casă.

   Durata spectacolului: 2,5 ore.

    

   CINĂ + SPECTACOL 45 EUR/PERS CINĂ + ALCOOL NELIMITAT
   GUSTARE + SPECTACOL 35 EUR/PERS GUSTARE + ALCOOL NELIMITAT

   *toate prețurile includ transfer hotel și retur

   *cina include: aperitive reci, aperitive calde, fel principal, salată, fructe și alcool local (producție locală) sau băuturi răcoritoare nelimitat

   *gustare include: aperitive, alune, fructe și alcool local (producție locală) sau băuturi răcoritoare nelimitat

   Pentru rezervări: whatsapp +905322518889 sau email: contact@lapasinistanbul.ro

   Ai nevoie de ajutor? Scrie-i Dianei acum!