Servicii medicale

DE CE SĂ ALEGI TURCIA PENTRU SERVICII MEDICALE?

Turcia are o un renume mondial în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale. Cu medici și clinici de top în aproape toate ramurile medicinii, Turcia este o destinație medicală tot mai căutată. 

Poate părea surprinzător, dar dacă ai nevoie, de exemplu, de o lucrare la dantură, sunt șanse bune să te coste mai puțin decât în România, iar asta cu tot cu transport, cazare și traducător! E incredibil, nu? In plus, cui nu i-ar plăcea să vadă Istanbulul, capitala de pe două continente, un centru cultural formidabil? 

Acum întelegi de ce tot mai mulți aleg serviciile medicale din Turcia?

STOMATOLOGIE (implant dentar, coroane zirconiu, albire dinți etc)
OBEZITATE (gastric sleeve, gastric bypass, botox stomac)
CHIRURGIE ESTETICĂ (implanturi mamare, estetică facială și corporală, abdominoplastie)
RINOPLASTIE (estetică/sforăit)
TRANSPLANT (păr și barbă/ sprăncene)
BOTOX (față, buze, corp, mâini- transpirație)

CU CE TE AJUTĂM NOI, CONCRET?

Te punem în legătură cu una dintre clinicile de top din Istanbul, în funcție de ce servicii medicale ai nevoie. Intermediem relația dintre tine și clinică și iți oferim tot suportul necesar. Iar vestea bună este că pe tine nu te costă nimic.

ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE O COMUNITATE PREGĂTITĂ SĂ TE AJUTE

Vei avea acces la una dintre cele mai mare comunitati din Romania destinate serviciilor medicale în Turcia, unde vei primi sfaturi și vei afla părerile pacienților care au apelat la sistemul medical turcesc. Vei afla, astfel, toate informațiile despre ce implică aceste servicii, calitatea lor, cum se procedează, ce urmează s.a.m.d., pentru ca tu să știi tot ce trebuie să știi.

VREI O OFERTĂ DE PRET sau mai multe informații?

Completează formularul și te sunăm noi

    CAZARE. TRANSFER. TRADUCĂTOR.

    La achizitionarea serviciilor, în funcție de necesitate, este inclusă cazarea cu mic dejun pentru pacient și însoțitor, transfer aeroport-hotel-clinică-aeroport, traducător român/englez pe toată perioada șederii

    Ai nevoie de ajutor? Scrie-i Dianei acum!