Turcia: yemeksepeti.com, superaplicația prin care poți comanda orice, oricând, de oriunde. Ambalare igienică, ermetică și livrare direct la ușă

De când cu pandemia, și noi încercăm să evităm restaurantele si locurile aglomerate. Mi se întămpla des să poftesc mâncare de la restaurant, știm cu toții că au o bucătarie desăvârșită, iar prețurile sunt după părerea mea mici și corecte (venind din Romania, unde o masa pt 2 pers costă 200 ron).
Am descoperit o super aplicație de unde pot comanda orice, oricand, de oriunde, cu plata cash, online sau card la ușă yemeksepeti.com . Ai live support dacă ai intrebări, feedback pentru mulțumirile/nemulțumirile tale și la marea majoritate chiar și poze ale meniului. Este atât de diversificat încât cu greu te decizi ce să alegi să mănânci. Istoricul comenzilor rămâne în aplicație și oricând poți repeta aceaași comandă….cool nu? Poți adăuga cupoane de reducere , promoții sau oferte speciale pentru campus/studenți. Dacă ai număr de telefon în Vodafone, ai prețuri speciale la meniuri. Păcat că eu am abonament la Telekom ?  Și ambalarea igienică si ermetică m-a impresionat să știți ? aaaa…. și poți urmări traseul live, cam pe unde a ajuns mâncarea. Afiyet olsun! 

Ai nevoie de ajutor? Scrie-i Dianei acum!